Policijsko poročilo PU Celje: 31. 7. 2012

31. 07. 2012 12:45

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali dvanajst prometnih nesreč, štiriindvajset kaznivih dejanj in trinajst kršitev javnega reda in miru.

Med včeraj obravnavanimi kaznivimi dejanji je izstopala tatvina avtomobila, ki so jo policisti obravnavali v Radečah. Neznani storilec je odpeljal osebni avtomobil Audi A4 Avant, srebrne barve, letnik 2007,  registrskih številk CE KE-755. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za dobrih 15.000 €.

Včeraj okoli pol osmih zjutraj je policiste italijanski državljan obvestil, da sta ga na avtocestnem  počivališču Lopata, kjer se je za kratek čas ustavil, ogovorila dva neznanca. Eden od njiju ga je uspel toliko zamotiti, da mu je medtem drugi iz avtomobila ukradel torbico z gotovino, bančnimi karticami, dokumenti in telefonoma.

Na območju Bukovžlaka je včeraj ponoči neznani storilec ukradel dva litoželezna pokrova kanalizacije in vodovodnemu podjetju povzročil za najmanj 300 € škode.

V Brdinjah, na območju Policijske  postaje Ravne na Koroškem, so policisti obravnavali drzno tatvino. Neznanec je vstopil v stanovanjsko hišo in iz sobe, v kateri je spal otrok, ukradel denarnico. Mati je bila medtem v drugem prostoru.

V Zrečah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je neznanec medtem, ko je bila lastnica na vrtu ob hiši, skozi okno vstopil v hišo, prebrskal prostore in odnesel denarnico z manjšo vsoto gotovine.

Na Kardeljevem trgu v Velenju je včeraj popoldne nekdo iz odklenjenega vozila ukradel orodje, vredno okoli 2.000 €.

V večernih urah je neznanec  iz odklenjenega vozila, parkiranega pred trgovino na Kidričevi ulici v Celju, ukradel denarnico z dokumenti, bančnimi karticami in gotovino.

Ob tej priložnosti policisti občane znova opozarjajo, naj avtomobile in tudi stanovanjske prostore skrbno zaklepajo, tudi kadar jih zapuščajo za zelo kratek čas.

Lepo, sončno vreme je včeraj očitno zopet  spodbudilo storilce h kraji senčnikov. Dva so ukradli s terase lokala na Mariborski cesti v Celju, dva pa iz terase lokala v Vojniku.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,843 seconds.