Policijsko poročilo PU Celje: 4. 11. 2014


PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v gostinski lokal.

V Lesičnem je včeraj ponoči neznani storilec skozi okno na zadnji strani stavbe vlomil v gostinski lokal in ukradel blagajno z menjalnim denarjem ter nekaj alkoholnih pijač in cigaret.

Vlom v gostinski lokal so policisti včeraj obravnavali  tudi v Žalcu, od koder je neznanec  ukradel zidni sef, v katerem je bilo okoli 4.700 € gotovine.

V Prožinski vasi so včeraj policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 67-letni kolesar, ki je med vožnjo nenadoma zavil v levo, zaradi česar je vanj trčil voznik osebnega vozila, ki je vozil za njim. Kolesar online casino se je pri padcu huje poškodoval.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o prometni nesreči, ki se je zgodila že pred dnevi v Celju, v bližini glavne avtobusne postaje. V prometni nesreči je bil udeležen 18-letni voznik kolesa z motorjem, ki se je pri padcu huje poškodoval.

V Črni na Koroškem so policisti včeraj obravnavali požar v stanovanjski hiši. Požar je bil najverjetneje podtaknjen. Policisti in kriminalisti bodo ogled kraja požara opravili danes.

V Hrastovcu pri Velenju je sinoči zagorela kašča ob stanovanjski hiši, ki jo uporabljajo kot sušilnico mesa. Lastnica je v kašči prekajevala meso, močnejši sunki vetra pa so ogenj, ki ga je zakurila razplamteli do te mere, da se je vžgalo ohišje lesene kašče. Ogenj ni ogrozil stanovanjske hiše. Tuja krivda za nastanek požara, v katerem je nastala manjša materialna škoda,  je izključena.