Policijsko poročilo PU Celje: 4. 4. 2013

04. 04. 2013 09:50

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini bakrenih žlebov. Včeraj zjutraj so bili obveščeni, da je neznani storilec z vetrolova vrtca v Laškem ukradel več metrov žlebov.

Na Starem trgu v Velenju so policisti obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je odnesel menjalni denar, dnevni izkupiček, prenosni računalnik ter več alkoholnih in energijskih pijač. Najemnik lokala škodo ocenjuje na najmanj 2.000 €.

V Runtolah je neznani storilec vlomil v več lesenih vikendov. Večinoma je kradel različno ročno orodje ter kosilnice. Škoda je zaenkrat ocenjena na 1.400 €.

Včeraj, nekaj pred 23. uro, so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Ipavčevi ulici v Celju. Storilec je v hišo vlomil skozi terasna vrata. Odnesti mu na srečo ni uspelo ničesar, saj je hiša varovana z alarmom, ki ga je pregnal.

Za konec še vabilo motoristom.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem jutri ob 17. uri organizirajo brezplačen seminar za motoriste. Seminar bo v prostorih osnovne šole v Javorniku. Sodeloval bo tudi  Brane Legan, inštruktor varne vožnje iz Centra varne vožnje Vransko.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 1,784 seconds.