Policijsko poročilo PU Celje: 4. 4. 2016

04. 04. 2016 09:23

PolicijaDanašnje javljanje o obravnavanih varnostnih dogodkih preteklega vikenda policisti PU Celje pričenjajo z obvestilom o kaznivem dejanju umora. V petek, okoli pol dvanajste ure, je 39-letni moški na avtobusnem postajališču v bližini večjega trgovskega centra v Celju, umoril 33-letno zakonsko partnerico. Včeraj je bil skupaj s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil sodno pridržanje.

Petkovo dogajanje policisti nadaljujejo z obvestilom o vlomu v prostore podjetja na območju Vojnika. Neznanci so odtujili 200 metrov panelne ograje in okoli 80 stebrov, v skupni vrednosti okoli 5.000 €.

V noči iz četrtka na petek je neznani storilec vlomil v kozmetični salon v Rečici ob Paki. Odtujil je manjšo vsoto menjalnega denarja in povzročil škodo pri vlamljanju.

V Žlaborju pri Mozirju so policisti opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je odtujil tri kose savinjskega želodca in povzročil škodo pri vlamljanju.

V večernih urah so policisti na Taborniški ulici v Slovenskih Konjicah obravnavali vlom v vozilo. Neznanec je razbil steklo na vratih in iz vozila odtujil žensko torbico z manjšo vsoto gotovine in osebnimi dokumenti lastnice.

V soboto, v jutranjih urah, so policisti pri pokopališču v Laškem obravnavali vlom v vozilo. Neznanec je razbil steklo na vratih in iz vozila odtujil žensko torbico z večjo vsoto gotovine, dokumenti in dvema GSM aparatoma. Lastnica škodo ocenjuje na okoli 5.000 €.

V popoldanskih urah so policisti v Vodicah pri Kalobju opravili ogled nezgodnega dogodka. Med sežiganjem suhe trave na travniku je ogenj zajel 67-letnega domačina, ki je na kraju umrl. Zaradi ugotovitve vzroka smrti je bila odrejenega sanitarna obdukcija. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

V noči iz sobote na nedeljo so policisti na bencinskem servisu avtocestnega počivališča Tepanje obravnavali kaznivo dejanje drzne tatvine. Med spanjem sta na vrata osebnega avtomobila tujega državljana potrkala dva neznanca, ga zamotila in mu odtujila denarnico z dokumenti, bančno kartico in 1.500 € gotovine.

Varnostno dogajanje včerajšnjega dne so zaznamovali trije vlomi v gostinske lokale v Mozirju. Iz prvega gostinskega lokala so neznanci odtujili trezor z okoli 2.000 € gotovine, iz drugega blagajno z okoli 550 €, v tretjega pa niso uspeli vlomiti, so pa povzročili večjo škodo pri vlamljanju.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,847 seconds.