Policijsko poročilo PU Celje: 4. 5. 2012

04. 05. 2012 10:03

V preteklih 24-ih urah se je na cestah celjske in koroške regije  zgodilo 21  prometnih nesreč. V eni nesreči, ki se je končala s telesnimi poškodbami, sta se dve osebi lažje telesno poškodovali. V preostalih triindvajsetih nesrečah pa je nastala le materialna škoda na udeleženih vozilih in objektih. Zoper enega voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola, je bilo odrejeno pridržanje do streznitve.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so občani štirikrat zaprosili za posredovanje policije. Trikrat so policisti posredovali zaradi kršitev na javnem kraju in enkrat v zasebnem  prostoru.

Na področju kriminalitete so policisti v evidenco na novo vpisali 18 kaznivih dejanj in sicer štiri vlome, deset tatvin ter tri poškodovanja tuje stvari.

Vlomljeno je bilo v poslovni objekt v Šempetru, iz katerega so neznani storilci odtujili večjo količino odpadnega bakra in aluminija. V Celju je bilo vlomljeno v klet, iz katere je bilo odtujeno kolo. Konjiški policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Zrečah, iz katere so nepridipravi odtujili nekaj denarja in zlatnine.  Tudi v Zidanem mostu je bilo vlomljeno v poslovno prostor, iz katerega pa lastniki pogrešajo računalnik.

Oznake: , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,099 seconds.