Policijsko poročilo PU Celje: 5. 12. 2016

05. 12. 2016 10:25

V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o požaru v avtomobilski delavnici v Mozirju. V požaru so zgorela tri vozila in več opreme. Zagorelo je zaradi kratkega stika pri napeljavi pri enem od vozil, ki so jih imeli v popravilu. V požaru povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 60.000 €.

V večernih urah so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Latkovi vasi.  Storilec je v hišo vlomil skozi okno dnevne sobe, preiskal prostore in ukradel manjšo vsoto gotovine.

Vlome  v  stanovanjske hiše so v petek policisti obravnavali tudi v Škofji vasi in v Šentjurju. V Škofji vasi je storilec v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je nekaj gotovine in več kosov zlatnine. Na območju Šentjurja so policisti v petek obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši. V enem primeru ni storilec ničesar odnesel, v drugem primeru, na Proseniškem, pa je ukradel manjšo vsoto gotovine. V obeh primerih je v hiši vlomil skozi balkonska vrata.

Tudi pregled sobotnega dogajanja policisti začenjajo s podatki o vlomu v stanovanjsko hišo v Ivenci. Storilec je hišo preiskal, odnesel ni ničesar.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti v soboto obravnavali tudi v Celju. Storilec je v  hišo vlomil skozi vrata balkona. Ukradel je gotovino, zlatnino, prenosni računalnik in kolo.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal, ki je v sklopu trgovine v Gotovljah in v trgovino. Iz lokala je ukradel več različnih cigaret, iz trgovine pa je odnesel več prehranskih in kozmetičnih izdelkov.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
134 queries in 0,751 seconds.