Policijsko poročilo PU Celje: 5. 7. 2011


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo z zelo spodbudnimi podatki s področja cestnega prometa, Tako mirno, kot je bilo včeraj na naših cestah, že dogo ni bilo.

Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo. Dvema voznikoma so zasegli vozili. Tokrat ne poročajo o pridržanih voznikih.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec iz dveh delovnih strojev, parkiranih v kamnolomu v Pirešici, iztočil  za okoli 1.500 € nafte. Okoli 200 l nafte pa pogreša tudi voznik  avstrijskega avtobusa, parkiranega na neosvetljenem parkirišču v Dobrni.

Z gradbišča v Varpolju so neznani storilci med vikendom ukradli za dobrih 1.200 € različnih kanalizacijskih cevi.

V Lipi pri Frankolovem je nekdo vlomil v kletne  prostore novogradnje in ukradel plinsko jeklenko z gorilnikom in mešalec za beton.

Na Šaranovičevi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v klet. Pogrešajo novo žensko gorsko kolo znamke Kellys, rdeče bele barve, vredno okoli 350 €.

V Lokovici, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so policisti obravnavali nesrečo pri delu. Pri spravilu sena na skedenj se je poškodoval 56-letni moški, ki je  na skednju spregledal talno odprtino in padel okoli 4 metre globoko. Pri padcu se je lažje poškodoval.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE