Policijsko poročilo PU Celje: 6. 1. 2017

06. 01. 2017 09:48

Današnje javljanje o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne policisti PU Celje pričenjajo z obvestilom o nesrečnem dogodku. V jutranjih urah so opravili ogled kraja najdbe utopljenca. V potoku ob Bodrišni vasi se je v večernih urah prejšnjega dne utopil 58-letni domačin, ki je med hojo v neposredni bližini doma padel v strugo potoka. Znakov tuje krivde policisti niso ugotovili. O nesrečnem dogodku bodo podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

Okoli devete ure dopoldan so bili policisti obveščeni o vlomu v prostore osnovne šole v Mežici. Neznani storilec je vlomil v kuhinjo in iz notranjosti odtujil manjšo količino hrane in pijače. 

Okoli petnajste ure so policisti v Tratni pri Grobelnem opravili ogled kraja prometne nesreče. 29-letna voznica osebnega avtomobila je na ozkem vozišču lokalne ceste od zadaj trčila v 76-letno peško, ki je hodila pred njo. Ob trčenju je peška utrpela hude telesne poškodbe. Zaradi povzročitve prometne nesreče bodo policisti zoper voznico podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Okoli devetnajste ure so policisti obravnavali kaznivo dejanje zatajitve. Na klopci garderobnih prostorov Termalnega centra Laško je oškodovanec pozabil GSM aparat, ki ga je neznani storilec odtujil.  

V večernih urah so policisti v Podkraju pri Žalcu obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Lastnica je v kuhinji zalotila dva neznanca, ki sta bila zakrita s kapama. Od nje sta zahtevala denar, ki ga ni imela, zato sta odtujila dve motorni žagi in električno udarno kladivo. Oškodovana je za okoli 1.000 €.

Okoli ene ure ponoči so bili policisti obveščeni o požaru v Novi Cerkvi. Zagorelo je v zimskem vrtu pri stanovanjski hiši. Gasilci so ogenj pogasili. Nastala je škoda za okoli 10.000 €. Vzrok požara bodo ugotavljali v jutranjih urah današnjega dne.

V zgodnjih jutranjih urah današnjega dne so bili policisti obveščeni o vlomu skozi terasna vrata v enega izmed gostinskih lokalov v Arji vasi. Neznani storilci so iz notranjosti odtujili manjšo količino cigaret in zavoj prve pomoči. Ogled kraja vloma še opravljajo.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,154 seconds.