Policijsko poročilo PU Celje: 6. 3. 2017

06. 03. 2017 15:52

V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o poškodovanju vozila na območju Prevalj. Storilec je z neznanim ostrim predmetom poškodoval dve pnevmatiki na osebnem vozilu.

V Malih Rodnah, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina, so policisti obravnavali vlom v vikend. Storilec je ukradel mlin za mletje sadja in stroj za mletje koruze.

Na Škapinovi ulici v Celju so policisti v petek obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Pogrešajo nekaj kosov nakita.

V soboto, okoli 15.30 ure, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na relaciji med Polano in Mežico, izven naselja Mežica. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. Prometno nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Mežici in je zaradi neprilagojene hitrosti v ostrem levem ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v osebno vozilo, s katerim je v tistem trenutku nasproti pripeljala voznica osebnega vozila. Povzročitelj se je v prometni nesreči hudo poškodoval. Voznica drugega vozila in otrok, kot sopotnik v njenem vozilu, sta se v trčenju lažje poškodovala. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic le te je bila cesta približno tri ure zaprta.

V soboto so bili policisti obveščeni še o vlomu v tovorno vozilo, parkirano na parkirišču v Ločici pri Vranskem. Storilec je ukradel tablični računalnik, navigacijsko napravo in nekaj orodja.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 0,697 seconds.