Policijsko poročilo PU Celje: 6. 7. 2011


V preteklem dnevu so policisti na celjskem območju obravnavali 13 prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana, vse ostale so se končale z materialno škodo. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so za najmanj šest ur pridržali tri alkoholizirane voznike.

Prometna nesreča s hudo telesno poškodbo se je zgodila ob 14.30 uri izven naselja Štore, ko se je voznik avtobusa ustavil za kolono vozil pred deloviščem. 38-letna potnica je sestopila z avtobusa pri zadnjih vratih, ter za avtobusom prečkala vozišče. V tem trenutku je iz smeri Šentjurja pripeljal 56-letni voznik osebnega avtomobila, ki je trčil v peško, katera je zatem padla še na vozilo 43-letne voznice, ki je stala v koloni za avtobusom. Peška

Včeraj so policisti bili obveščeni, da je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo v Košnici pri Celju. Lastniki pogrešajo dva prenosna računalnika in digitalni fotoaparat.

Na območju Migojnic je bilo vlomljeno v poslovni prostor, od koder pogrešajo monitor ter iz tovornega vozila specialno orodje in monitor za vzvratno vožnjo.

Nekaj po 12.00 uri je pri izvajanju sanacijskih del v podjetju v Ravnah na Koroškem prišlo do manjšega požara, katerega so lokalizirali zaposleni, dokončno pa pogasili gasilci. Materialna škoda je minimalna.

V popoldanskem neurju je zaradi udara strele je prišlo do požara na gospodarskem poslopju v kraju Strensko na območju Laškega. Ogenj so pogasili okoliški gasilci, materialna škoda je ocenjena na okoli 20.000 €.

Danes zjutraj pa so policisti bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Črni na Koroškem, od koder pogrešajo neznano količino cigaret in menjalnega denarja.

PO POOBLASTILU DIREKTORJA PU

Dušan Marat

Vodja izmene OKC