Policijsko poročilo PU Celje: 7. 10. 2014


PolicijaVčerajšnje dogajanje na našem območju je v največji meri zaznamoval hud požar. Okoli 12.30 ure so bili policisti obveščeni, da je na večjem zapuščenem objektu na Mariborski cesti v Celju, v katerem so občasno prebivali brezdomci, izbruhnil močan ogenj. Požar je gasilo več kot 100 gasilcev iz 14 gasilskih društev. Policisti in kriminalisti so včeraj takoj začeli z zbiranjem obvestil, danes bodo opravili ogled zunanjosti objekta, ogled notranjosti objekta pa takoj, ko bo varno.

V Mali Brezi, na območju Laškega, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vstopil skozi pritlično okno. Prostore je pregledal, premetal, po prvih podatkih naj ne bi ničesar odnesel.

V Mariji Reki, na območju Žalca, je neznanec vlomil v starejši, nenaseljen objekt in ukradel električnega pastirja, kotno brusilko in elektromotor. Materialna škoda znaša okoli 500 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni o poškodovanju avtomata za hrano in pijačo v podjetju v Vuzenici. Storilec je ukradel za okoli 60 € različnih pijač. S poškodovanjem avtomata je storil še za dobrih 300 € škode.

Na območju Raven na Koroškem je neznani storilec iz osnovnošolskih prostorov ukradel prenosni računalnik.