Policijsko poročilo PU Celje: 7. 10. 2015

07. 10. 2015 09:09

PolicijaPolicisti današnje policijsko poročilo začenjajo s podatki o včerajšnji tragični nesreči pri delu.

Nekaj čez 15. uro so bili obveščeni, da se je v Breznem, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, zgodila delovna nesreče pri polaganju infrastrukture daljnovodov. 56-letni delavec je po strmem pobočju vozil delovno vozilo, ki je zdrsnilo in se prevrnilo. 56-letni delavec se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je poškodbam na kraju podlegel.

V nadaljevanju še o preostalem včerajšnjem dogajanju.

Včeraj, okoli pol šestih zjutraj, so policisti v križišču glavne ceste za Zreče obravnavali prometno nesrečo. 41-letna voznica osebnega vozila je v križišču za Zreče izsilila prednost voznici drugega osebnega vozila. Povzročiteljica prometne nesreče se je v prometni nesreči huje poškodovala.

Na Dobrni so policisti obravnavali tatvino nafte iz rezervoarja tovornega vozila. Lastnik škodo ocenjuje na 500 €.

Včeraj, ob 18. uri, so bili policisti obveščeni o onesnaženju vozišča z nafto na relaciji Dramlje – Šentjur. Cesta je bila onesnažena od konca naselja Trnovec do krožišča v Dolah. Onesnažen je bil vozni pas iz smeri Dramelj proti Šentjurju. Vozišče je bilo zelo spolzko. Vozila, ki so vozila v smeri Šentjurja pa so polito tekočino razvozila vse do naselja Šentjur.

Gasilci so v nadaljevanju cesto oprali, upravljavci ceste pa so poskrbeli za posip. Očividce, ki so videli, kdo je onesnažil vozišče in na kakšen način, pa prosijo, da to sporočijo na Policijsko postajo Šentjur ali na telefonsko številko 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,870 seconds.