Policijsko poročilo PU Celje: 7. 12. 2016


Včeraj so bili policisti obveščeni, da so pred stanovanjsko hišo v Slovenskih Konjicah našli mrtvega 86-letnega moškega. Z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je v stanovanjski hiši, v kateri je sam živel 86-letni moški, zaradi cigaretnega ogorka  zagorela postelja.

86-letni moški je ogenj pogasil sam, nato pa je, najverjetneje zaradi zadimljenosti prostora, odšel na balkon, od koder je padel čez ograjo in umrl.

Včeraj so policisti poročali o požaru, ki je v ponedeljek, okoli 16. ure, izbruhnil v stanovanjski hiši v Šmartnem pri Dreti. V omenjenem primeru gre najverjetneje za požig. Okoliščine policisti in kriminalisti še preverjajo.

V podjetju v Pamečah so policisti včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 26-letnemu delavcu je pri delu s strojem za zvočno izolacijo odrezalo prste na roki. Vzrok nesreče še ni potrjen.

Včeraj, pozno popoldne, so policisti na parkirišču Ulice bratov Vošnjakov v Celju obravnavali drzno tatvino. Medtem, ko je voznica pomagala  starejši sopotnici iz vozila, je neznani storilec iz vozila ukradel dve ženski torbici. Storilec, moški srednjih let, oblečen v bele hlače in temnejši zgornji del, s  kapo s ščitnikom na glavi, je pobegnil proti bližnjim stanovanjskim blokom.

Danes ponoči so bili policisti obveščeni še o vlomu v gostinski lokal v Šentlenartu. Storilec ni uspel ničesar odnesti, ker ga je pregnal alarm.

Več sreče je imel storilec, ki je v nočnih urah vlomil v trgovino v Slovenj Gradcu. Po prvih podatkih je ukradel več cigaret.