Policijsko poročilo PU Celje: 7. 5. 2012

07. 05. 2012 10:01

V zadnjih treh dneh so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 21 prometnih nesreč. V eni se je ena oseba huje poškodovala, sedem prometnih nesreč se je končalo z lažjimi poškodbami udeleženih, ostale pa z materialno škodo na vozilih in objektih.

Prometna nesreča, v kateri je bila huje poškodovana 54-letna peška, se je zgodila na parkirišču trgovskega centra na Opekarniški ulici v Celju. Povzročila jo je 28-letna voznica, ki je pri vzvratni vožnji na parkirišču trčila v peško, ki je stala ob kolesu s pomožnim motorjem. Udeleženki sta ob nesreči izmenjali podatke ter se sami dogovorili o odgovornosti. Peška je v nadaljevanju iskala pomoč v celjski bolnišnici, kjer so ugotovili, da se je v prometni nesreči hudo poškodovala.

Med kaznivimi dejanji, obravnavanimi v zadnjih treh dneh, je bilo največ vlomov in tatvin.

V Zidanem mostu so policisti v petek obravnavali vlom v poslovni prostor. Storilec je odnesel računalnik. Povzročena škoda je ocenjena na 800 €.

V Zidanem mostu so policisti v petek obravnavali še tatvino dveh akumulatorjev in okoli 200 litrov goriva iz delovnega stroja, parkiranega na delovišču.

Tudi v Šentjurju so policisti obravnavali tatvino z  delovišča. Storilec je ukradel vibra ploščo, vredno okoli 1.500 €.

V Mali Pirešici so policisti obravnavali vlom v delavnico. Pogrešajo napravo za pranje vozil. Na Frankolovem je bilo vlomljeno v ograjen prostor ob trgovini. Storilec je odpeljal več kot trideset plinskih jeklenk.

V Celju, na Poti na Lavo, so policisti obravnavali vlom v skladišče šolskega centra. Pogrešajo kompresorsko postajo ter traktorsko in samohodno kosilnico. Škodo ocenjujejo na dobrih 9.000 €.

V soboto je bilo v Letušu vlomljeno v stanovanjsko hišo. Pogrešajo večjo vsoto gotovine in nekaj nakita.

Včeraj so policisti na Miklošičevi ulici obravnavali vlom v osebno vozilo Renault Megane. Storilec  je odnesel avtoradio.

V Laškem so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel več različnega električnega orodja in motorno kosilnico.

Ta konec tedna so policisti obravnavali tudi tri vlome v kleti stanovanjskih blokov v Celju.

Iz kleti na Iršičevi ulici je storilec ukradel žensko in otroško kolo, dva para smuči in štiri pnevmatike s platišči.

S kleti na Pucovi pogrešajo žensko kolo z dodanim otroškim sedežem. Iz ene od kleti pa je storilec odnesel več različnega orodja.

Oznake: , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 0,910 seconds.