Policijsko poročilo PU Celje: 7. 6. 2011


Na območju PU Celje so policisti včeraj obravnavali petnajst prometnih nesreč.

Štiri voznike so pridržali zaradi vožnje pod vplivom alkohola, dvema večkratnima kršiteljema so zasegli vozili. Med pridržanimi vozniki je bil tudi kolesar, ki je imel okoli 16. ure 0,99 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Kolesarja so pridržali policisti  Policijske postaje Rogaška Slatina.

V industrijski coni v Šempetru so policisti včeraj obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Pogrešajo več različnega orodja vrednega dobrih 2.000 €.

Včeraj so policisti bili obveščeni o vlomu v novogradnjo v Primožu pri Šentjurju. Storilci so ukradli škarje za železo, škarje za pločevino ter več drugega orodja in lastnikom povzročili za okoli 1.200 € škode.

V Mali Pristavi, na območju Šmarja pri Jelšah, so obravnavali tatvino manjšega kombajna, vrednega dobrih 5.000 €. V Gorenju, na območju Velenja, pa tatvino vil za nalaganje bal.

Na Čopovi ulici v Celju so policisti včeraj okoli 17. ure obravnavali drzno tatvino. Neznani storilec, star okoli 30 let, ki je govoril nemško, je v križišču nagovoril starejšega občana in ga prosil za drobiž za plačilo parkiranja. Pri tem mu je ukradel okoli 450 € gotovine.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE