Policijsko poročilo PU Celje: 7. 7. 2015

07. 07. 2015 09:59

PolicijaPregled varnostnega dogajanja včerajšnjega dne policisti začenjajo z obvestilom o dveh hujših prometnih nesrečah.

Okoli sedme ure zjutraj se je na Pečovniku pri Celju hudo poškodoval 74-letni voznik motokultivatorja. Med vožnjo po lokalni cesti v hrib se je motokultivator, h kateremu je imet pripeto priklopno vozilo, zaradi nepravilno naloženega tovora prevrnil. Utrpel je posebno hude poškodbe glave.

Okoli pol devete ure je na avtocesti, okoli dva kilometra naprej od izvoza za Šempeter, prišlo do prevrnitve tovornega vozila. 36-letni voznik iz Lukovice je med vožnjo z Vranskega proti Celju iz neznanega razloga zapeljal na bankino, kjer se je vozilo prevrnilo. Utrpel je posebno hude poškodbe glave. Zaradi ogleda je prišlo do zapore avtocestnega odseka in daljših zastojev prometa.

V Rožnem vrhu pri Celju je neznani storilec izpod nadstreška avtoličarske delavnice odtujil osebni avtomobil, znamke VW Caddy, reg. št. CE H5-67E, ki je poškodovan po zadnjih vratih na obeh straneh in po desnem boku. Lastnika je oškodoval za okoli 6.000 evrov.

V Grobelnem pri Šmarju pri Jelšah je neznanec z gradbišča obnovitvenih del mostu odtujil 31 gradbenih podpornikov, 11 padajočih in 9 viličastih glav za podporne stebre. Podjetje je oškodovano za okoli 1.000 evrov.

Na gradbišču v Teharju je neznani storilec iz vrtalnega stroja, ki je prirejen za izdelavo vrtin, odtujil okoli 200 litrov nafte.

Na Skomarju so policisti obravnavali tatvino priključka z delovnega stroja. Neznanec je odtujil posebno žlico v vrednosti okoli 500 evrov.

V popoldanskih urah včerajšnjega dne so policisti v Mozirju opravili ogled kraja vloma v počitniško hišo. Neznanec je odtujil električni štedilnik in povzročil škodo pri vlamljanju.

V večernih urah so policisti Pod kostanji v Celju obravnavali tatvino iz prtljažnika parkiranega osebnega avtomobila. Neznani storilec je odtujil električno orodje in oblačila. Lastnica škodo ocenjuje na okoli 600 evrov.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 24,800 seconds.