Policijsko poročilo PU Celje: 7. 8. 2012

07. 08. 2012 09:06

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki s področja cestnega prometa, kjer je bilo včeraj zelo mirno. Obravnavali so osem prometnih nesreč, med njimi na srečo ni bilo nobene s hujšimi poškodbami udeleženih.

Manj mirno je po poročanju policistov bilo na področju kriminalitete.

Na avtocestnem počivališču Lopata je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v zunanjo vitrino bencinskega servisa in odnesel več vreč pasje hrane in več litrov motornega olja.

Na Milčinskega ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Lastnik pogreša večjo škatlo z orodjem.

V Vrhu nad Laškim je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel prenosni računalnik.

Z delovnega stroja, parkiranega na gradbišču stanovanj na Proseniškem, je neznani storilec včeraj ponoči ukradel planirno žlico, vredno dobrih 2.000 €.

Sinoči med 19. in 22. uro je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo na Teharjah in iz pisarne v kletnih prostorih odnesel sef z okoli 2.000 € gotovine.

Na Ulici Frankolovskih žrtev v Celju je neznanec včeraj ponoči ukradel štiri večja korita s cvetlicami in stanovalki stanovanjskega bloka povzročil za dobrih 150 € škode.

S terase gostinskega lokala na Hudinji v Celju pa je neznanec včeraj ponoči ukradel dva večja rdeča senčnika.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,222 seconds.