Policijsko poročilo PU Celje: 8. 1. 2016

08. 01. 2016 09:35

PolicijaPolicijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o včerajšnjem ropu.

Sinoči, nekaj pred 21. uro, je starejša občanka iz Kotelj obvestila policiste, da sta v njeno stanovanjsko hišo vlomila dva moška. Ko sta opazila, da je lastnica doma, jo je eden od njiju vrgel po tleh jo držal tako dolgo, da je lahko drugi pregledal prostore. Po prvih podatkih sta odnesla prenosni hišni telefon in denarnico z gotovino. Opisa moških policisti nimajo. Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem o zadevi intenzivno zbirajo obvestila.

Včeraj ponoči je neznanec skozi vrata skladišča vlomil v gostinski lokal na Ulici frankolovskih žrtev v Celju. Odnesel je več različnih cigaret, žganja, večjo količino kave, iz zamrzovalnika pa je ukradel več mesa.

V Mislinjski Dobravi so policisti obravnavali vlom v vikend. Pogrešajo motorno žago, kosilnico, škarje za rezanje pločevine, rezkalnik in več drugega orodja.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o dveh požarih. V Rogaški Slatini je včeraj dopoldne zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Do požara je prišlo najverjetneje zaradi preboja električne energije. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 10.000 €.

Sinoči, okoli 19.30 ure, so bili policisti obveščeni še o požaru v Lepi Njivi na območju Mozirja. Zagorel je lesen vikend. V tem primeru je do požara najverjetneje prišlo zaradi pregretja dimniške tuljave. Lastnika povzročeno škodo ocenjujeta na okoli 20.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,305 seconds.