Policijsko poročilo PU Celje: 8. 8. 2012

08. 08. 2012 08:24

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje žal začenjajo s podatkom o novi smrtni žrtvi prometnih nesreč. Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila v soboto dopoldne v Šempetru, je včeraj v celjski  bolnišnici umrla 65-letna voznica kolesa s pomožnim motorjem.

To je letos enajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na našem območju. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje  umrlo enajst ljudi.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo v Šoštanju, na Cankarjevi ulici, vlomljeno v stanovanjsko hišo. Pogrešajo nekaj kosov zlatnine.

Na Kraigherjevi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v osebni avto, iz katerega je storilec odnesel avtoradio. Vlom v osebno vozilo so policisti včeraj obravnavali tudi na Nušičevi ulici v Celju. Lastnik pogreša moško torbico z denarnico, dokumenti in nekaj malega gotovine.

V Prevaljah so policisti obravnavali tatvino z delovišča trgovine. Pogrešajo štiri enokrilna vrata s podboji, ena rolo ter za dobrih 1.000 € različnih kablov. Skupno škodo ocenjujejo na okoli 8,000 €.

Na Cesti na jezero v Velenju je neznani storilec vlomil v počitniško hišico in odnesel nekaj orodja ter plinski žar.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,077 seconds.