Policijsko poročilo PU Celje: 8. 9. 2014

08. 09. 2014 09:02

PolicijaPregled dogajanja zadnjih treh dni policisti PU Celje začenjajo s podatki o smrtni prometni nesreči, ki se je zgodila v petek, ob 18.20 uri, na regionalni cesti izven naselja Trnovec.

37-letna voznica osebnega vozila je vozila po regionalni cesti iz smeri Dramelj proti Šentjurju, kjer je pri bencinskem servisu trčila v 48-letnega kolesarja, ki je iz dovozne ceste bencinskega servisa zapeljal na regionalno cesto. Kolesar je zaradi hudih poškodb na kraju umrl.

To je letos deseta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah umrlo šestnajst ljudi.

V petek so bili policisti obveščeni o tatvini denarnice. Neznani storilec jo je ukradel iz odklenjenega osebnega vozila, parkiranega v Preboldu. Lastnik je s tatvino oškodovan za 300 €.

V Spodnji Rečici, na območju Mozirja, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi kletno okno, odnesel je prenosni računalnik in fotoaparat.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o tatvini kolesa, parkiranega na Kozakovi ulici v Celju. Gre za kolo znamke Centurion Backfire, vredno okoli 400 €.

Policisti Policijske postaje Slovenj Gradec obveščajo o dveh najdenih stvareh. Avtomobilskem ključu z Oplovim logotipom in obeskom iste znamke ter o moškem gorskem kolesu, znamke Dema Passo, črno-zelene-sive barve. Kdor pogreša ključ ali kolo, naj se oglasi na Policijsko postajo Slovenj Gradec.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,709 seconds.