Policijsko poročilo PU Celje: 9. 12. 2016

09. 12. 2016 09:04

Policisti PU Celje o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne pričenjajo z obvestilom o odkritem ukradenem osebnem avtomobilu znamke Ford Fiesta, ki so ga neznani storilci odtujili 5. decembra, po izvršenem vlomu v Lokovici pri Šoštanju. Vozilo so zapustili in zažgali v kraju Paka na Graški gori. Za storilci policisti še poizvedujejo.

Okoli pol sedme zjutraj so policisti opravili ogled kraja prometne nesreče na glavni cesti v naselju Zidani Most. Med vožnjo po glavni cesti je 30-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem, ki na glavi ni uporabljal zaščitne čelade, padel po vozišču. Pri tem je utrpel hude poškodbe glave. O prometni nesreči bodo policisti podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

V jutranjih urah so policisti v Preboldu opravili ogled kraja kaznivega dejanja vloma v osebni avtomobil. Neznanec je razbil prednje desno steklo in iz notranjosti osebnega avtomobila odtujil denarnico ter žensko kozmetično torbico.

V dopoldanskih urah so bili policisti obveščeni o vlomu v tovorno vozilo na gradbišču nove telovadnice pri I. osnovni šoli v Celju. Neznani storilec je v noči iz srede na četrtek vlomil v obe posodi za gorivo in iz njiju odtujil 120 litrov nafte.

V popoldanskih urah so policisti na Kardeljevem trgu v Velenju obravnavali kaznivo dejanje vloma v kletne prostore stanovanjskega bloka. Neznanec je nasilno odstranil ključavnico obešanko in iz notranjosti kleti odtujil otroške sani in manjšo količino različnih pijač.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,064 seconds.