Policijsko poročilo PU Celje: 9. 2. 2016

09. 02. 2016 09:08

PolicijaV petek zvečer je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo na območju Dobrne. Odnesel je prenosni računalnik ter nekaj zlatnine in gotovine.

V soboto so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Letušu. Vlomilec je odnesel menjalni denar ter več cigaret in žganja.

V Velenju, ob jezeru, je neznani storilec vlomil v najmanj sedem vikend hišic. Ukradel je več različnega električnega orodja in več agregatov.

V Celju, na Oblakovi ulici, je neznanec vlomil v okrepčevalnico in ukradel prenosni računalnik, dva mobilna telefona in menjalni denar.

Na območju Podčetrtka so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi balkonska vrata, je odnesel več kosov nakita.

Na parkirišču pokopališča v Starem trgu v Slovenj Gradcu je neznanec vlomil v osebno vozilo. Ukradel je žensko torbico z denarnico in mobilnim telefonom.

V soboto so policisti na Jamovi ulici v Celju obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Ukradel je nekaj gotovine in zlatnine.

V nedeljo zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v osebno vozilo na Prvomajski ulici v Celju. Storilec je iz vozila ukradel denarnico z bančnimi karticami in gotovino.

V jutranjih urah so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v stanovanjsko hišo v Lazah pri Dramljah, od koder je storilec odnesel nekaj gotovine.

V nedeljo so policisti obravnavali tudi vlom v delavnico ob hiši v Levcu. Pogrešajo tri motorne žage.

Nedeljsko dogajanje je zagotovo najbolj zaznamovala huda prometna nesreča, ki se je zgodila, nekaj pred 18. uro, na glavni cesti v naselju Ravne na Koroškem. V prometni nesreči je bilo poškodovanih šest oseb. Dve osebi sta se v silovitem trčenju dveh vozil hudo poškodovali, štiri pa lažje. Zaradi prometne nesreče je bila cesta približno pet ur zaprta za ves promet.

23-letni državljan Bangladeša, za bivanje stalno prijavljen v Italiji, je z osebnim vozilom vozil v smeri proti Prevaljam. V neposredni bližini stanovanjske hiše Janeče 13, hitrosti in načina vožnje ni prilagodil stanju vozišča in svojim vozniškim sposobnostim. Vozilo je v ovinku začelo drseti in ga je odneslo v levo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčilo v prometni znak. Ob trku je vozilo dvignilo od tal. Po dobrih 16 metrih letenja je vozilo pristalo na tleh in je čelno trčilo v osebni avtomobil, ki ga je po nasprotnem smernem vozišču pravilno pripeljal 30-letni voznik.

V trčenju se je izredno hudo poškodoval 12-letni sopotnik, doma z območja Raven na Koroškem, ki je v vozilu povzročitelja sedel na zadnjem levem sedežu. 16-letna sopotnica na sprednjem sedežu, prav tako doma z območja Raven na Koroškem in 23-letni povzročitelj, državljan Bangladeša, sta se v prometni nesreči lažje poškodovala. V drugem vozilu se je huje poškodovala 27-letna sopotnica na sprednjem sedežu. Voznik in triletna deklica, ki je zadaj desno sedela v otroškem varnostnem sedežu, sta se v prometni nesreči lažje poškodovala. Vsi trije so doma z območja Raven na Koroškem.

Včeraj so policisti v Celju, na Škapinovi ulici, obravnavali vlom v vozilo. Pogrešajo navigacijsko napravo, dva nahrbtnika, sončna očala in nekaj drugih stvari.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v nenaseljeno stanovanjsko hišo na Prežihovi ulici v Celju. Storilec je v hišo vlomil v zadnjih nekaj dneh. Prostore je premetal, odnesel naj ne bi ničesar.

Včeraj, v popoldanskih urah, so policisti v Šmartnem ob Paki obravnavali požar na novogradnji stanovanjske hiše. Do požara je prišlo zaradi pregretja dimnika. Ogenj je uničil ostrešje. Povzročeno škodo ocenjujejo na približno 15.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,984 seconds.