Policijsko poročilo PU Celje: 9. 3. 2011


Včeraj so policisti PU Celje obravnavali deset prometnih nesreč, šest kršitev javnega reda in miru ter petnajst kaznivih dejanj.

V včerajšnjih prometnih nesrečah so se trije udeleženci lažje poškodovali. Pet voznikov so morali pridržati zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Dva od njih sta povzročila prometni nesreči. Enemu od povzročiteljev je alkotest pokazal 0,60, drugemu pa 1,44 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Vse včerajšnje kršitve javnega reda in  miru, razen ene, so se zgodile v javnih prostorih. Med kaznivimi dejanji je bilo največ vlomov in tatvin.

Na Ljubljanski cesti v Celju so obravnavali vloma v  dve osebni vozili. Iz enega storilec ni odnesel ničesar,  je pa povzročil škodo na vozilu. Z drugega pa je poleg tega, da je z vlomom povzročil škodo, odnesel še avtoradio. Vlom v vozilo smo včeraj obravnavali tudi na Robovi ulici v Celju. Pogrešajo navigacijsko napravo.

V Bukovžlaku je bilo včeraj ponoči vlomljeno v skladišče podjetja. Pogrešajo za okoli 2.000 električnih podaljškov.

Na Ljubečni je bilo vlomljeno v gostinski lokal. Storilec je odnesel več različnih cigaret.

Danes ponoči so policisti v Velenju obravnavali tatvino vozila. Neznani storilci so s parkirišča na Cesti talcev odpeljali  osebno vozilo BMW 535, sive barve, letnik 2007, registrskih oznak CE CR-132.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE