Policijsko poročilo PU Celje: 9. 5. 2011


Med dogodki, ki so zaznamovali minuli vikend, policisti izpostavljajo prometno nesrečo, v kateri se je v petek huje poškodoval voznik motornega kolesa.

Zgodila se je v petek okoli 18.30, na Plinarniški  ulici v  Celju. 51-letni voznik motornega  kolesa se je namreč med vožnjo poskušal  izogniti mački, ki je bila na vozišču, pri tem pa je izgubil ravnotežje in padel ter se huje poškodoval.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji policisti izpostavljajo par vlomov.

Na Partizanski cesti v Rogaški Slatini je bilo v petek vlomljeno v poslovne prostore. Pogrešajo prenosni računalnik.

Na ulici Heroja Šarha v Celju je bilo v zadnjih dneh vlomljeno v bivalni vikend in pomožni objekt. Pogrešajo televizor in rotacijsko kosilnico.

V soboto so policisti vlom obravnavali tudi na območju Jagnjenice. Vlomljeno je bilo v stanovanjsko hišo. Lastnik pogreša več kosov zlatnine, gotovino in pištolo. Skupno materialno škodo ocenjuje na okoli 2.000 €.

Preglejmo še nedeljsko dogajanje. Včeraj so policisti bili obveščeni, da je bilo v zadnjih dneh vlomljeno  v brunarico v Zvodnem. Pogrešajo dve kosilnici, motorno žago in bakren kotel.

Na območju Šoštanja so policisti obravnavali vlom v skaldišče podjetja. Pogrešajo 150 podpornikov vrednih dobrih 1.500 €.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE