Policijsko poročilo PU Celje: 9. 5. 2012


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s pozivom očividcem prometne nesreče, v kateri se je včeraj dopoldne lažje poškodoval kolesar.

Prometna nesreča se je zgodila včeraj ob 9.27 uri v križišču Mariborske in Kovinarske ulice v Celju. Udeležena sta bila voznik osebnega avtomobila Ford C in kolesar. Voznik osebnega vozila je pripeljal iz smeri bencinskega servisa na Kovinarski ulici in je zavijal desno na Mariborsko cesto. Kolesar pa je pripeljal po kolesarski stezi Mariborske ceste iz smeri centra mesta. Vozili sta v križišču trčili.  Oba voznika trdita, da sta v križišče zapeljala pri zeleni luči.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo očividce, da pokličejo na Policijsko postajo Celje 54 26 400 ali na številko 113 oziroma anonimno številko policije 080 1200.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je bilo na Malgajevi ulici v Ravnah na Koroškem vlomljeno v osebno vozilo. Storilec je odnesel žensko torbico z dokumenti in gotovino.

Na počivališču Lopata so policisti obravnavali dve tatvini goriva iz tovornih vozil. Lastnika sta oškodovana za okoli 1.000 €.  Tatvino okoli 300 litrov nafte so policisti včeraj obravnavali tudi na avtocestnem počivališču Tepanje.

V Šoštanju je neznani storilec včeraj vlomil v ograjen prostor podjetja in odpeljal za dobrih 7.000€  različnih železnih izdelkov. Prav tako so policisti v Šoštanju včeraj obravnavali vlom v ograjeno skladišče podjetja. Pogrešajo šest masažnih sten in kopalniške elemente.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v klet stanovanjskega bloka na ulici V. prekomorske brigade v Celju. Lastniki pogrešajo moško kolo.