Policijsko poročilo PU Celje: 9. 6. 2017

09. 06. 2017 09:38

Današnje poročilo o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne policisti pričenjajo z obvestilom o vlomu v stanovanjsko hišo v Socki. Neznani storilec je vlomil skozi kopalniško okno v pritličju in iz notranjosti odtujil nekaj zlatnine v vrednosti okoli 300 €.

Okoli štirinajste ure so bili policisti obveščeni o gorski nesreči. Med hojo na Okrešelj je zdrsnilo 54-letni državljanki Republike Nemčije. Pri padcu se je hudo telesno poškodovala. Na kraju ji je bila nudena nujna medicinska pomoč nato pa je bila s helikopterjem prepeljana na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana. O nesreči bodo policisti podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

Okoli petnajste ure so policisti obravnavali kaznivo dejanje drzne tatvine. V prodajalni zlatarne na Prešernovi ulici v Celju je osumljenec zaprosil za ogled moških zapestnic iz zlata. Po tem, ko mu je prodajalka vzela zapestnici iz vitrine, jih je med ogledovanjem odtujil s prodajnega pulta in pobegnil iz prodajalne. Kaznivega dejanja je osumljen 35-letni moški iz Celja. Po izsleditvi in vseh zbranih obvestilih ga bodo policisti kazensko ovadili na pristojno državno tožilstvo.

V poznih popoldanskih urah so bili policisti obveščeni o telesnih poškodbah 52-letne lastnice kmetije pri krmljenju govedi v Gornji vasi pri Šmarju pri Jelšah. Med čiščenjem enega izmed boksov, v katerem so se nahajali štirje bili, jo je eden izmed njih stisnil o stene boksa. Iz boksa se je rešila sama in o poškodbi obvestila moža. Po nudeni nujni medicinski pomoči je bila odpeljana na zdravljene v Splošno bolnišnico Celje. Utrpela je lažje poškodbe. O dogodku bodo policisti podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

V večernih urah so policisti v Nazarjah opravili ogleda kraja kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe. Med prepirom je 52-letna partnerica z leseno desko od balkonske ograje po glavi večkrat udarila bivšega 65-letnega partnerja. Utrpel je lažje telesne poškodbe. Po vseh zbranih obvestilih jo bodo policisti kazensko ovadili.

Okoli ene ure pomoči so bili policisti s strani varnostne službe obveščeni sprožitvi alarma v avtu salonu na Ipavčevi ulici v Celju. Neznanca sta razbila steklo na vratih in iz notranjosti odtujila manjšo vsoto gotovine in nekaj kosov rezervnih delov za vozila. Nastalo škodo še ugotavljajo.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,269 seconds.