Policijsko poročilo PU Celje: 9. 8. 2012

09. 08. 2012 10:21

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s tragično vestjo. Okoli pol šestih zjutraj je v prometni nesreči v Laškem umrl 51-letni voznik kolesa z motorjem. To je letos  že dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Prometna nesreče se je zgodila, ko je 37-letna voznica osebnega vozila pripeljala iz smeri Debra in je v križišču zavijala v levo proti Celju. V tistem trenutku je iz smeri Celja po prednostni cesti pripeljal voznik kolesa z motorjem. Vozili sta trčili. V trčenju se je 51-letni voznik kolesa z motorjem tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

Na Čopovi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Lastnik pogreša okoli 400 € vredno kolo.

V Tekačevem, na območju Rogaške Slatine, so policisti včeraj obravnavali tatvino delov delovnega stroja. Storilec je odnesel luči in sprednji ščit cilindra.

Na otroškem igrišču na Kajuhovi ulici v Celju pa so neznanci poškodovali eno od igral in povzročili za najmanj 2.000 € materialne škode.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 1,622 seconds.