Policijsko poročilo PU Celje: 12.7.2017 (povožena medvedka, opozorila in poziv policije v povezavi z vlomi,…)

12. 07. 2017 15:47

Včeraj  je  bilo  veliko  govora  o  treh  povoženih medvedjih mladičkih na avtocesti, na območju Vranskega. O povoženju le teh ni bilo obvestil.

Je  pa policiste sinoči,  okoli  23.  ure,  voznik  osebnega  vozila, ki je  po avtocesti  vozil v smeri Ljubljane obvestil, da je za izvozom Vransko trčil v  medvedko.  Ta  je  na  kraju  poginila. Voznik v prometni nesreči ni bil poškodovan.

Poleg  omenjene  so policisti včeraj  na  našem  območju  obravnavali  še  trinajst prometnih nesreč. V dveh sta bili dve osebi lažje poškodovani, ostale so se končale  z  materialno  škodo.  Enemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, smo zasegli vozilo.

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so policisti ukrepali  petkrat. Pestrejše dogajanje  so  beležili na področju kriminalitete, natančneje pri vlomih v stanovanjske hiše.

Zjutraj  so  bili  obveščeni,  da  je bilo v zadnjih par dneh v Slatini, v Šmartnem  v  Rožni  Dolini, vlomljeno  v  stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel LCD televizor.

V  dopoldanskem  času so policisti obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši. V obeh primerih so storilci v hiši vlomili skozi pritlični okni in v obeh primerih ukradli gotovino. En vlom so obravnavali na Polzeli, drugega pa v Letušu.

Pri vlomu na Polzeli sta bili opaženi dve mlajši ženski, daljših temnih las ter  vozilo  Ford  Fiesta,  novejše  izvedbe, bele barve, tujih registrskih oznak.  Isto  vozilo  je  bilo  opaženo  tudi  pri  vlomu v Letušu.  Občane policija poziva naj  bodo pozorni na vozilo omenjenega opisa. Če ga bodo opazili, naj o tem takoj obvestijo. Za vse informacije se na policiji vnaprej zahvaljujejo.

Vlom  v  stanovanjsko  hišo smo včeraj obravnavali tudi na območju Mozirja. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je več zlatnine in manjši sef z gotovino.

flos-polsi-2017

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,323 seconds.