Poročilo Policijske uprave Celje: 11. 5. 2018

11. 05. 2018 07:21

Smrtna prometna nesreča – Štore

Včerajšnje dogajanje na našem območju je zaznamovala prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega vozila. Tragična prometna nesreča se je zgodila nekaj čez 16. uro, izven naselja Štore. Do prometne nesreče je prišlo, ker 46-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Štor proti Šentjurju, ni vozil po svojem voznem pasu. V blagem levem
nepreglednem ovinku je z levim delom vozila zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v tovorno vozilo, s katerim je v tistem trenutku naproti pravilno pripeljal 20-letni voznik. Po trčenju je tovorno vozilo odbilo na levi vozni pas, kjer je trčilo v tretje udeleženo vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljal, prav tako 46-letni voznik. 46-letni voznik, ki je pravilno vozil iz smeri Celja proti Šentjurju se je v prometni nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.  ovzročitelj in voznik tovornega vozila sta bila v prometni nesreči lažje poškodovana.

To je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na našem območju umrlo sedem ljudi.

Vloma v osebni vozili – Celje

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo, parkirano ob Koprivnici, v Celju. Storilec je iz vozila ukradel denarnico z gotovino.

Vlom v osebno vozilo smo včeraj zjutraj obravnavali tudi na Kersnikovi ulici v Celju. Storilec je v tem primeru ukradel torbico z dokumenti in bančno kartico.

Tatvina – Celje

V Celju, na Ulici heroja Rojška, je neznanec iz odklenjenih kletnih prostorov stanovanjske hiše ukradel več različnega električnega orodja.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi,Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 5,077 seconds.