Poročilo Policijske uprave Celje: 13. 11. 2018 (tatvine, zasegi vozil,…)

13. 11. 2018 08:37

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 28 prometnih nesreč. Ena prometna nesreča se je končala z lažjim telesnimi poškodbami, 27 pa z materialno škodo na vozilih in objektih.

Na področju kriminalitete so obravnavali pet tatvin, poškodovanje tuje stvari ter dve goljufiji. Policisti so enkrat intervenirali na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih.

Tatvina – Celje

Na Linhartovi ulici v Celju je neznanec iz odklenjenega kombiniranega vozila odtujil torbico z denarnico iz dokumenti.

Tatvina iz vozila in prijet storilec – Celje

Celjski policisti so opravili še en ogled tatvine iz odklenjenega vozila v centru Celje, iz katerega je bila odtujena bančna kartica in oblačila. Policisti so z zbiranjem obvestil in na podlagi informacij občanov kmalu prijeli storilca, 44 letnega moškega, kateremu so tudi zasegli ukradeno bančno kartico ter oblačila. Zoper 44 letnega moškega bodo policisti podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo v  Celju.

Tatvina goriva  – Šoštanj

Velenjski policisti so opravili ogled tatvine 800 litrov nafte iz delovnega železniškega stroja, ki je bil parkiran na železniški postaji v Šoštanju.

Tatvino goriva iz delovnega stroja so obravnavali tudi policisti PP Radlje ob Dravi.

Zasegi vozil – Mozirje, Šentjur  in Slovenske Konjice

V Mozirju, Šentjurju ter Slovenskih Konjicah so policisti zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja kršiteljem zasegli vozila.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,118 seconds.