Poročilo Policijske uprave Celje: 14. 11. 2018 (vlomi tatvine,…)


Od zadnjega poročanja so policisti na celjskem in koroškem obravnavali 17 prometnih nesreč. Dve sta se končali z lažjimi telesnimi poškodbami. Dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov smo zasegli vozila.

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje grožnje, štiri tatvine, tri vlome, kaznivo dejanje nasilništva ter kaznivo dejanje nasilja v družini. Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju ter trikrat v zasebnih prostorih.

Tatvina vozila – Žalec

V Žalcu je bil iz parkirnega prostora odtujen osebni avto  Renault – Clio, letnik 2014, bele barve, reg. številk CE DC-701. Lastnik je oškodovan za okoli 8.000 Eur.

Vlom v hišo in poslovni prostor – Žalec, Braslovče

Vlom v stanovanjsko hišo so obravnavali policisti PP Žalec. Storilec je pregledal prostore ter odtujil več kosov zlatega nakita vrednega 2000 eur.

Žalski policisti so opravili tudi ogled vloma v poslovni prostor v Braslovčah.

Vlom v vikend – Celje

Celjski policisti so opravili ogled vloma v vikend. Odtujena je bila manjša količina žganih pijač, vrednih okoli 300 Eur.

Tatvina goriva – Celje

Na počivališču Tepanje so nepridipravi iz parkiranega tovornega avtomobila odtujili 500 litrov nafte.

Tatvino nafte so policisti obravnavali tudi na počivališču Lopata. Neznani storilci so iz parkiranega tovornega avtomobila odtujili 400 litrov goriva.