Poročilo Policijske uprave Celje: 14. 5. 2018 (prometne nesreče, tatvine koles,…)

14. 05. 2018 13:42

Policisti Policijske uprave Celje so imeli minuli vikend polne roke dela. Tu je pregled glavnih dogodkov, ki so jih obravnavali policisti:

Prometne nesreče s hudimi poškodbami – Podgora, Gornji grad in Celje

Ta konec tedna so na območju Policijske uprave Celje obravnavali tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci hudo poškodovali.

Prva  se je zgodila v soboto zvečer, izven naselja Podgora. 21-letni voznik osebnega  vozila  je  vozil  iz smeri Podgore proti Čečovju. V nepreglednem desnem  ovinku,  hitrosti  ni  prilagodil razmeram na vozišču in je izgubil oblast  nad  vozilom ter zapeljal z vozišča in trčil v drevo.  V trčenju se je hudo  poškodoval  15-letni sopotnik, lažje sta se poškodovala voznik in 18-letni sopotnik.

Drugo  hudo  prometno  nesrečo  so  prav tako obravnavali v soboto zvečer. 61-letni voznik, je izven naselja Gornji Grad, pri vožnji v klancu navzgor, zapeljal  v  levo  na odbojno ograjo. Vozilo se je prevrnilo. pri tem se je 61-letni voznik hudo poškodoval, 55-letna sopotnica pa lažje.

Tretjo  hudo  prometno  nesrečo  so  obravnavali  včeraj, okoli 18. ure na Teharski  cesti v Celju. 22-letna voznica, je  v križišču izsilila prednost 87-letnemu  vozniku,  ki je pravilno pripeljal iz smeri Celja. V trčenju se je  22-letna  voznica  hudo  poškodovala,  hudo  poškodovana  je  bila tudi 70-letna  sopotnica  v  vozilu  87-letnega voznika, voznik se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Poleg  omenjenih so ta konec tedna obravnavali še  sedem prometnih nesreč, v katerih  so  se  udeleženci lažje  poškodovali  in  štiriintrideset  z materialno škodo.

Vloma v stanovanjski hiši – Latkova vas, Šentjur

V  petek  so v Latkovi vasi obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec  je  iz  hiše,  ki  jo  trenutno  prenavljajo, ukradel  več kosov različnega električnega orodja.

Vlom  v  stanovanjsko  hišo  so obravnavali tudi v Šentjurju, na Cesti na kmetijsko šolo. Storilec je ukradel več kosov zlatega nakita.

Tatvine koles – Velenje, Celje in Zreče

Na Partizanski cesti v Velenju je v petek neznanec izpod nadstreška ukradel vrednejše kolo. Tatvino kolesa so v soboto obravnavali tudi v Celju. V tem primeru  ga  je  neznani  storilec  ukradel izpod gospodarskega poslopja. V nedeljo  so bili policisti obveščeni še o eni tatvini kolesa. Storilec ga je ukradel iz  stopnišča  stanovanjskega  bloka  v  Velenju. Včeraj so tatvini  koles obravnavali še v Celju in v Zrečah.

Požar – Mislinjska Dobrava

Sinoči,  nekaj  pred  23.  uro,  so  bili policisti obveščeni,  da  gori   starejša nenaseljena  stanovanjska  hiša  v  Mislinjski  Dobravi.  Ogenj je objekt v celoti uničil. Kriminalisti ogled kraja požara  opravljajo danes.

magnifico-celje-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 3,427 seconds.