Poročilo Policijske uprave Celje: 16. 1. 2020 (vlom, tatvine)

16. 01. 2020 07:54

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 52 interventnih dogodkov. Obveščeni smo bili o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in 6 z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

Na področju kriminalitete so obravnavali 9 kaznivih dejanj med katerimi so bile izvršene štiri tatvine, vlom, tri poškodovanja tuje stvari in nedovoljen prehod čez državno mejo.

Vlom – Velenje

Policisti PP Radlje ob Dravi so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo iz katere je neznani storilec odtujil vrednejše predmete.

Tatvine – Celje

Na Stanetovi ulici v Celju je neznani storilec prodajalki v trgovini med delovnim časom iz predala odtujil denarnico z gotovino in dokumenti. V nadaljevanju je storilec opravil dvig gotovine na bankomatih, denarnico z dokumenti pa je odvrgel na parkirišču, katero je našel občan in o tem obvestil policijo.

Tatvina okrasnih pokrovov – Zreče

V Zrečah je neznani storilec iz parkiranega vozila odtujil štiri okrasne pokrove.

Nedovoljen prehod čez državno mejo – Črna na Koroškem

Policisti PP Ravne na Koroškem so obravnavali tri državljane Afganistana, ki so v R Slovenijo prišli skriti v tovornem delu tovornega vozila. Ugotovljeno je bilo, da so v Slovenijo prišli ilegalno na MP Gruškovje. Zaprosili so za azil in bili odpeljali v azilni dom.

Marjan Strašek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 0,915 seconds.