Poročilo Policijske uprave Celje: 25. 8. 2017 (nesreča motorista v Velenju)

25. 08. 2017 11:30

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 17 prometnih nesreč. V eni se je huje poškodoval motorist, v dveh prometnih nesrečah sta se dve osebi lažje poškodovali, v ostalih smo na srečo beležili le materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat. Od tega petkrat v javnih prostorih.

Prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval motorist, se je včeraj, okoli 19. ure, zgodila v v križišču Kidričeve in Kersnikove ceste v Velenju. Do prometne nesreče je prišlo, ker je 22-letna voznica osebnega avtomobila vozila s prekratko varnostno razdaljo in je v križišču trčila v 42-letnega voznika motornega kolesa, ki je pravilno ustavil za osebnim vozilom, katerega voznica je v križišču pravilno ustavila, saj so vozišče na prehodu za pešce, prečkali
pešci. V trčenju je motorista potisnilo v vozilo voznice pred njim. 42-letni motorist se je v prometni nesreči huje poškodoval, 22-letna voznica lažje, 53-letna voznica, v katere vozilo je potisnilo motorista, pa v trčenju ni bila poškodovana.

Neznani storilec je včeraj, s stopnišča stanovanjskega bloka na Novem trgu v Celju, ukradel nezaklenjeno moško kolo, črno zelene barve.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Policijska uprava Celje

vucko-polovicka

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
179 queries in 0,650 seconds.