Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 1. 3. 2018 (pijana voznika, zasega vozil)

01. 03. 2018 14:07

Včeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje prejeli 210 klicev. Od tega je bilo 56 interventnih.

S področja cestnega prometa poročamo o dveh voznikih, ki sta vozila pod vplivom alkohola, eden od njiju je povzročil prometno nesrečo in o dveh zasegih vozil.

Vožnja pod vplivom alkohola – Začret in Vransko

V Začretu so policisti včeraj, nekaj pred 11. uro dopoldne, ustavili 23-letnega voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest mu je pokazal 0,79 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka oziroma več kot 1,5 promila alkohola v krvi. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje in napisali obdolžilni predlog.

Na Vranskem je 53-letni voznik osebnega vozila, ki je s parkirišča gostinskega lokala zavijal na glavno cesto, izsilil prednost vozniku vozila za avtovleko. Vozili sta trčili. 53-letni povzročitelj, ki je vozil pod vplivom alkohola, alkotest mu je pokazal 1,70 promila alkohola v krvi, se je v trčenju lažje poškodoval.

Zaseg dveh vozil – Vinska Gora in Ljubečna

V Vinski gori smo včeraj zasegli vozilo 17-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Na Ljubečni smo vozilo zasegli 50-letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 0,895 seconds.