Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 11. 4. 2019

11. 04. 2019 08:07

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 74 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami dvema z lažjimi poškodbami udeleženih in petih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Ozare

V Ozarah, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, se je okoli 12.30 ure, v prometni nesreči huje poškodoval 39-letni voznik kolesa z motorjem, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo

Prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami – Paka pri Velenju in Imeno

Včeraj, okoli 9. ure dopoldne sta v Paki pri Velenju trčila osebno in tovorno vozilo. V trčenju se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila. Vzrok prometne nesreče je bila nepravilna stran oziroma smer vožnje voznika tovornega vozila.

Nekaj čez 17. uro smo prometno nesrečo obravnavali še v Imenem. V prometni nesreči se je lažje poškodovala 22-letna voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola, v krvi je imela dobra dva promila alkohola, trčila v odbojno ograjo, pri čemer se je vozilo prevrnilo.

Vlom v stanovanjsko hišo – Lokrovec

Včeraj smo bili obveščeni, da je bilo v Lokrovcu, v obdobju zadnjih mesecev, vlomljeno stanovanjsko hišo, ki jo prenavljajo. Storilec je ukradel dve novi straniščni školjki, dve kopalniški armaturi, več radiatorjev, dve PVC okni, material za centralno napeljavo in več različnega orodja.

Vlom v osebno vozilo – Celje

Na Kidričevi ulici v Celju smo včeraj obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel športno torbo z dvema loparjema za tenis, športne copate in rezervne ključe vozila.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,105 seconds.