Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 12. 3. 2018 (najdba trupla, ilegalci, vlomi,…)

12. 03. 2018 14:55

Ta konec tedna so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali osemintrideset prometnih nesreč. V petih so se udeleženci lažje poškodovali, v ostalih je prišlo do materialne škode.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvajsetkrat.

V nadaljevanju še o preostalem dogajanju.

Petek, 9. marec 2018

V petek so bili policisti obveščeni o najdbi moškega trupla v reki Savi, na območju Hotemeža. Identiteta umrlega še ni potrjena.

Na parkirišču pokopališča v Slovenskih Konjicah so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel žensko torbico.

Sobota, 10. marec 2018

V soboto zvečer so policisti v Negonjah, pri kontroli prometa ustavili dve vozili. Oba sta vozila  državljana Kosova, ki sta prevažala šest državljanov Turčije, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Turške  državljane so namestili v azilni dom, oba državljana Kosova pa pridržali.

V soboto so policisti v Ojstriški vasi obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel srebrnike in zlatnik.

Nedelja, 11. marec 2018

V Slovenj Gradcu so policisti obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec, ki je ukradel dnevni izkupiček, je lastnikom škodo povzročil še z razbitjem okenskega stekla.

zarja-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,330 seconds.