Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 12. 4. 2018 (trčil v peško in odpeljal, vlomi v ute)

12. 04. 2018 13:11

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 13 prometnih nesreč. V eni se je huje poškodovala peška, v katero je trčil neznan kolesar in po trčenju odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi kolesarki nudil pomoč. V zvezi z omenjeno nesrečo posredujemo poziv očividcem.

Prometna nesreča s pobegom – poziv očividcem

Včeraj, 11. aprila 2018, ob 14.58 uri, se je v prometni nesreči, na hodniku za pešce, na Gregorčičevi ulici v Celju, huje poškodovala 68-letna peška. Neznani kolesar je s kolesom, neznane znamke, temnejše barve, pripeljal iz smeri Ljubljanske ceste. Ko je pripeljal v neposredno bližino izvoza intervencijske poti iz Zdravstvenega doma Celje, je na hodnik za pešce stopila 68-letna peška, ki je ob sebi potiskala kolo. Neznani kolesar, ki je vozil po površini, ki ni namenjena kolesarjem, je trčil v desni bočni del kolesa, ki ga je peška potiskala ob sebi. 68-letna peška je pri tem padla in se hudo poškodovala. Po prometni nesreči je neznani kolesar s kolesom ustavil, sestopil s kolesa, nato pa ponovno sedel na kolo in se odpeljal v smeri Kersnikove ceste. Poškodovani peški so prvo pomoč nudili mimoidoči, nato pa so jo z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer je ostala na zdravljenju. Kolesarja, udeleženega v prometni nesreči, pozivamo, da se oglasi na Policijsko postajo Celje, morebitne očividce pa prosimo, da nam informacije o prometni nesreči ter podatke, ki bi nam pomagali pri prepoznavi kolesarja, sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400 ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

Od preostalega včerajšnjega dogajanja izpostavljamo vlome v tri lesene ute. Dva smo obravnavali na območju Zidanega Mosta. Storilec je ukradel frezo, samokolnico in kosilnico na nitko.

Pri vlomu v leseno uto v Koroški vasi na Pohorju je neznani storilec ukradel dve rotacijski kosilnici.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,195 seconds.