Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 15. 3. 2018 (trčenji v peški, neuspešna kraja cepilnika)

15. 03. 2018 12:04

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Dravograd

Včeraj, okoli sedmih zjutraj, smo bili obveščeni, da je v Dravogradu voznik osebnega vozila zbil peško. Do prometne nesreče je prišlo, ker je 46-letna peška izven prehoda za pešce nenadoma prečkala vozišče. Voznik osebnega vozila je z desnim ogledalom trčil vanjo. Peška je padla in se pri padcu hudo poškodovala.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Rogatec

Na parkirišču trgovine v Rogatcu je včeraj okoli poldneva 60-letni voznik, hrvaški državljan, pri vzvratni vožnji trčil v 85-letno peško. Peška se je v trčenju hudo poškodovala.

Zaseg vozila – Laško

V Breznem, na območju Policijske postaje Laško, smo včeraj 17-letnemu vozniku zasegli neregistrirano kolo z motorjem. Voznik je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja.

Vlom v kolesarnico stanovanjskega bloka – Velenje

Na Stantetovi ulici v Velenju je včeraj neznani storilec vlomil v kolesarnico stanovanjskega bloka in ukradel žensko kolo, znamke Dema, vredno okoli 200 €.

Vlom v poslovne prostore – Mislinja

Sinoči so neznani storilci vlomil v ograjen skladiščni prostor podjetja v Šentlenartu. Z ročnim viličarjem so na parkirišče pred zgradbo pripeljali večji cepilnik drv in ga naložili v vozilo. Med vožnjo jim je padel iz vozila. Cepilec je kmalu po poskusu tatvine našel zaposleni. Storilci so se s kraja odpeljali.

Vlom v gostinski lokal – Velenje

Danes ponoči je neznanec skozi vhodna vrata vlomil v gostinski lokal v Velenju. Ukradel je večjo količino cigaret.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,021 seconds.