Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 15. 4. 2021 (tragična nesreča na Koroškem, v Pečovniku motorist trčil v pešca,…)

15. 04. 2021 10:08

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli 320 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Včerajšnji dan je zaznamovala tragična  prometna  nesreča,  v kateri je popoldne v Mislinjski Dobravi umrla 81-letna sopotnica v osebnem vozilu. To je  letos  že  četrta  žrtev  prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Hudo  prometno nesrečo so policisti včeraj popoldne obravnavali tudi v Pečovniku, na območju Celja.

Podrobnosti v nadaljevanju.

Cestni promet

Včeraj,  okoli 14.30 ure, so izven naselja Mislinjska Dobrava  obravnavali prometno  nesrečo, v kateri je umrla 81-letna sopotnica v vozilu 81-letnega voznika.

81-letni  voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Slovenj Gradcu, je  z  neznanega razloga, zapeljal v levo in trčil v 34-letnega voznika, ki je  pravilno  pripeljal  nasproti.   Vanj  je posledično trčila še 43-letna voznica. 81-letni povzročitelj  se  je  v  trčenju hudo poškodoval. Druga udeležena voznika sta se v prometni nesreči lažje poškodovala, prav tako so bili lažje poškodovani njuni sopotniki stari 31, 43 in 11 let.

Hudo  prometno  nesrečo  so okoli 16.30 ure obravnavali tudi izven naselja Pečovnik  v  Celju. Povzročil jo je 72-letni voznik motornega kolesa, ki je po kolesarski stezi  vozil iz smeri Laškega proti Celju in je izven naselja Pečovnik  trčil  v  pešca, ki je  po kolesarski stezi hodil v isti smeri. V trčenju sta se oba hudo poškodovala.

Ilegalne migracije

Včeraj so na območju Zreč izsledili 6 ilegalnih migrantov, ki so se skriti v  tovornem  delu  tovornega  vozila,  pripeljali do zreškega podjetja. Pet tujcev   je  bilo  iz  Afganistana,  eden iz Pakistana. Vsi so zaprosili za azil.

Dva  državljana  Afganistana so včeraj izsledili tudi na območju Rogatca. Oba sta zaprosila za azil.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,296 seconds.