Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 16. 9. 2021 (mopedist zbil srno, zagorel kombajn,…)

16. 09. 2021 14:34

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah prejeli 398 klicev občanov. 88 klicev je bilo interventnih, sedem nujnih.

19  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in tujcev,  40 s področja prometne varnosti in 26 s področja javnega reda in miru.

Med  obravnavanimi  prometnimi  nesrečami  sta bili dve s hudimi poškodbami udeleženih. Zgodili sta se v Slovenskih Konjicah in Žalcu.

V  Slovenskih  Konjicah  sta zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega vozila  trčila  voznik  in voznica osebnega vozila. 47-letni voznik se je v trčenju huje poškodoval.

V  Žalcu  je 54 – letni voznik motornega kolesa zbil srno, padel po vozišču ter zadobil hude telesne poškodbe.

Na  Trgu  svobode  v  Laškem so včeraj obravnavali tatvino osebnega vozila znamke  Suzuki  Ignis,  rdeče  barve,  letnik 2018, avstrijskih registrskih številk ZE 267 JR. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 10.000 €.

V Rečici ob Savinji so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata in ukradel gotovino.

V  Zrečah  so  obravnavali  poskus  vloma  v  gostinski lokal. Storilec je lastnici povzročil okoli 200 škode s poškodovanjem vrat.

Včeraj, okoli 11. ure, je na Pohorski ulici v Celju zagorelo osebno vozilo. Ogenj  je  na  vozilu  povzročil  za  okoli  3.000  € škode. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Okoli 15.15 ure so bili obveščeni še o enem požaru, saj je v Škofji vasi v Celju zagorel tudi  kombajn John Deere. Do požara je prišlo zaradi tehnične napake na kombajnu. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 100.000 €.

B.P./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,126 seconds.