Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 17. 10. 2019 (poziv očividcem, ilegalni prebežniki,…)

17. 10. 2019 18:41

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 73 interventnih dogodkov.

Poziv očividcem prometne nesreče – Celje

Včeraj ob 9. uri se je v neposredni bližini parkirišča Cash & Carry, na Kidričevi ulici v Celju, zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodovala 68-letna peška. Prometno nesrečo je povzročil neznani voznik, neznanega vozila, ki je med vožnjo iz smeri Kočevarjeve proti Kumerderjevi ulici, zapeljal v desno proti hodniku za pešce, in trčil v peško. Peška je padla in se huje poškodovala. Voznik je s kraja nesreče odpeljal ne da bi peški nudil pomoč. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo voznika in morebitne očividce, da nam podatke o nesreči sporočijo na telefonsko številko 113.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Laško

V Požnici, na območju Policijske postaje Laško, se je včeraj v prometni nesreči huje poškodoval voznik kolesa z motorjem, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad kolesom z motorjem in padel.

Tatvina – Celje

V Celju, na Ljubljanski cesti, so sinoči okoli 20.40 ure, obravnavali tatvino električnega invalidskega skuterja rdeče barve. Lastnica je skuter parkirala pred trgovino.

Ilegalni prestop meje – Rogatec

V Brezovcu pri Rogatcu so danes, okoli enih zjutraj ustavili 29-letnega srbskega voznika osebnega vozila, ki je vozil tri državljane Afganistana in enega državljana Iraka, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Dva od njih sta bila mladoletna. Enemu mladoletniku so zaradi slabega zdravstvenega stanja nudili medicinsko pomoč. Postopki z njimi še potekajo.

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 9,223 seconds.