Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 17. 6. 2021 (huje poškodovani mopedist, tatvina kolesa,…)

17. 06. 2021 15:31

Na Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 274 klicev občanov. 67 klicev je bilo interventnih.

13  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 23 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so na našem območju obravnavali 11 prometnih nesreč. V  Višnji vasi se je v popoldanskih urah hudo poškodoval mopedist, ostale prometne nesreče so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so včeraj okoli 16. ure obravnavali na lokalni cesti Vojnik – Dobrna, v Višnji vasi. 24-letni voznik osebnega vozila, ki se je s parkirišča vključeval v promet na lokalno cesto, je pri zavijanju v levo, v smeri proti Vojniku, zaprl pot vozniku kolesa z motorjem, ki je močno zavrl in padel po vozišču. Pri padcu se je hudo poškodoval. Povzročitelj je poškodovanemu takoj nudil prvo pomoč in o nesreči obvestil reševalce in policiste.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali desetkrat.

Kriminaliteta

V Celju so včeraj obravnavali tatvino kolesa znamke Scott, tip Aspect 960, Črno, modro, zelene barve. Storilec je kolo ukradel izpred ene od srednjih šol v Celju.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,955 seconds.