Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 18. 11. 2021 (trčila v 12-letno peško, v prometni nesreči pijana oba udeleženca,…)

18. 11. 2021 18:23

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 288 klicev občanov. 52 klicev je bilo interventnih.

14  interventnih  klicev  je  bilo  s področja kriminalitete, 19 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

Včeraj  so  na  našem  območju  obravnavali  eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno  nesrečo  s  hudimi  poškodbami  so  včeraj, nekaj pred sedmo uro zjutraj,  obravnavali  v  Podgorju,  na  območju Policijske postaje Slovenj Gradec.  V  trčenju se je hudo poškodovala 12-letna peška. Peška, ki je  ob vozišču  čakala  vozilo  za  prevoz  šolskih  otrok,  je nenadno stopila na vozišče,  pri  čemer  jo  je  z  osebnim vozilom oplazila  44-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila v smeri Šmiklavža.

V Gornjem Gradu so pozno sinoči obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta z  ogledali  trčila dva voznika osebnih vozil. Oba voznika sta imela v krvi dobro promilo in pol alkohola v krvi.

Dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola so včeraj obravnavali tudi v Celju.  Eden je imel v krvi 1.40, drugi pa 1,70 promilov alkohola. V vseh treh omenjenih primerih sledijo obdolžilni predlogi.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

S področja kriminalitete policisti izpostavljajo požar, dva vloma in tatvino.

Okoli  14.  ure  so  bili  obveščeni  o požaru v pritličnem stanovanju več stanovanjske  zgradbe  na  Kidričevi  cesti  v  Velenju. Vzrok požara še ni potrjen. Z ogledom nadaljujemo danes.

V  Javorniku,  na  območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, je neznani storilec  vlomil  v klet stanovanjskega bloka in ukradel gorsko kolo znamke Focus Raven, po oceni lastnika vredno okoli 2.000 €.

Iz  prostorov  podjetja  na Kidričevi ulici v Celju je neznanec ukradel dva baterijska vrtalnika in pihalnik vročega zraka.

Danes  ponoči  so  na Ipavčevi ulici v Celju obravnavali vlom v avtosalon. Storilec  ni  ničesar ukradel. Škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem vrat.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 0,961 seconds.