Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 18. 4. 2019

18. 04. 2019 12:35

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 65 interventnih dogodkov. 31 s področja prometne varnosti in po 14 s področja kriminalitete ter javnega reda in miru.

Prometni nesreči z lažjimi poškodbami – Celje, Gorica pri Slivnici

Na Kidričevi ulici v Celju, pri odcepu za Intereuropo, so včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila. Vanj je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil voznik tovornega vozila.

Sinoči, okoli 21.40 ure, so prometno nesrečo s telesnimi poškodbami obravnavali tudi v Hrastju, na cesti med Gorico pri Slivnici in Loko pri Žusmu. 54-letni voznik osebnega vozila je v blagem desnem ovinku zapeljal z
vozišča in trčil v drevo. V trčenju sta se voznik in njegova 39-letna sopotnica lažje poškodovala.

Zaseg vozila – Rogaška Slatina

Na območju Rogaške Slatine so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Vožnja pod vplivom alkohola – Šentjur

Na območju Šentjurja so včeraj pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je je imel 0,89 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi še obdolžilni predlog.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

ivan-zak-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,220 seconds.