Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 18. 6. 2020 (podrobnosti tragične delovne nesreče v Štorah, prosili za vodo in ukradli denarnico,…)

18. 06. 2020 13:47

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 227 klicev občanov.  53 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Nesreča pri delu – Štore

Včeraj,  okoli  20.  ure, so bili obveščeni o tragični nesreči pri delu, v kateri  je  umrl 29-letni moški. Nesreča se je zgodila v podjetju v Štorah, pri   odvozu  odpadnega  železa  z  deponije  v  jeklarno.  Do  nesreče  je najverjetneje  prišlo,  ker  so  varovala  zaščitne košare za prevoz jekla, zadela moškega, ki je umrl na kraju nesreče. Okoliščine nesreče pri delu še preverjajo.

Kriminaliteta

Na  območju Šentjurja so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel gotovino in zlatnino.

Na  Iršičevi  ulici  v  Celju  je  neznani  storilec  vlomil  v kolesarnico stanovanjskega bloka in ukradel dve kolesi.

Tatvino  kolesa  so včeraj obravnavali tudi v Velenju. V tem primeru ga je storilec ukradel iz kolesarnice ob osnovni šoli.

Izpred   stanovanjskega   bloka   v  Mežici  je  neznani  storilec  ukradel neregistrirano kolo z motorjem znamke APN6, rdeče barve.

V Trnovljah pri Celju sta včeraj dve ženski, ena  svetlolasa stara okoli 60 let  in  druga  temnolasa stara okoli 40, pozvonili pri lastniku hiše in ga prosili  za  vodo.  Medtem,  ko  je  šel  po  vodo,  sta mu iz žepa jakne v predsobi, ukradli denarnico z gotovino in dokumenti.

Cestni promet

V  Velenju  so  včeraj  obravnavali  prometno  nesrečo, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Šoštanja proti Velenju in je v krožišče zapeljal v nasprotni smeri ter trčil v voznika osebnega vozila, ki je v krožišču pravilno vozil. V trčenju se je lažje poškodovala sopotnica v vozilu povzročitelja prometne nesreče.

Na  območju  Slovenskih  Konjic  so  zasegli  neregistrirano  motorno kolo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,897 seconds.