Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 19. 1. 2023

19. 01. 2023 09:50

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 256 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so policisti obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in deset prometnih nesreč z materialno škodo.

Vozniku, ki je na območju Laškega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli vozilo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali okoli pol sedmih zjutraj, v Parižljah. Povzročila jo je voznica osebnega vozila, ki je izsilila prednost vozniku avtobusa, na katerem ni bilo potnikov. V trčenju se je povzročiteljica lažje poškodovala.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

Na Pucovi ulici v Celju je včeraj popoldne zagorel zabojnik za papir. Škoda je ocenjena na okoli 500 €. V omenjenem primeru policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Na parkirišču v Zagradu so policisti obravnavali vloma v dve osebni vozili. Iz vozil je storilec ukradel torbi z dokumenti in več drugimi stvarmi. Voznike ob tej priložnosti opozarjajo, naj na vidnih mestih v vozilih ne puščajo torb, denarnic in drugih stvari, ki privabljajo storilce kaznivih dejanj.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
134 queries in 0,760 seconds.