Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 19. 12. 2019 (huda poškodba z udarcem, vlomi in tatvine)

19. 12. 2019 09:34

Na območju Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah obravnavali 66 interventnih dogodkov. Policisti so obravnavali 3 kršitve javnega reda in miru na javnem kraju in 2 kršitvi v zasebnem prostoru. Obravnavali so 9 prometnih nesreč, dve z lažjimi telesnimi poškodbami in 7 z materialno škodo. Na področju kriminalitete so obravnavali 11 različnih kaznivih dejanj.

Kriminaliteta

Huda telesna poškodba – Celje
V Celju smo obravnavali kaznivo dejanje hude telesne poškodbe, kjer je med prepirom 42-letni moški z roko udaril 57-letnega moškega v predel nosu in ga huje telesno poškodoval. Policisti bodo 42-letnega moškega kazensko ovadili.

Tatvine – Prevalje
V Prevaljah so policisti obravnavali tri tatvine v podjetju, kjer je neznani storilec iz treh garderobnih omar odtujil gotovino.

Tatvine – Celje, Žalec
V Celju je neznani storilec iz parkiranega vozila preko noči odtujil okrasne pokrove. Na območju Žalca je neznani storilec iz kleti stanovanjskega bloka odtujil 4 aluminijasta platišča.

Vlom v vozilo – Celje
Na območju Celja je neznani storilec vlomil v dve parkirani vozili od koder je iz enega vozila odtujil žensko torbico, iz drugega vozila pa denarnico.

Poškodovanje tuje stvari – Slovenj Gradec in Celje
Na območju Slovenj Gradca je neznani storilec na parkiranem vozilu prerezal dve pnevmatiki.  Na območju Celja pa so policisti obravnavali poškodovanje osebnega vozila, katerega je neznani storilec poškodoval z neznanim ostrim predmetom.

Marjan Strašek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 2,572 seconds.