Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 19. 3. 2020 (zasega vozil, vlomi)

19. 03. 2020 08:08

V zadnjih 24 urah so policisti na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 191 klicev. V 52 primerih je šlo za interventne dogodke.

Prometna varnost

Zasega vozil – Lopata in Zgornja Rečica

V Zgornji Rečici, na območju Policijske postaje Laško, so policisti vozniku, ki je vozil brez izpita in pod vplivom alkohola, zasegli kolo z motorjem.

Na Lopati so policisti zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Vozilo, ki ga je vozil, je bilo neregistrirano, na njem so bile nameščene tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

Kriminaliteta

Vlom v stanovanjsko hišo – Spodnja Rečica

Na Spodnji Rečici, na območju Policijske postaje Mozirje, so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi kletno okno. Ukradel je žensko gorsko kolo in motorno žago.

Vloma v vozili – Gotovlje in Ločica ob Savinji

V Gotovljah je neznani storilec vlomil v osebno vozilo, ki je bilo parkirano pred stanovanjsko hišo. Ukradel je denarnico z gotovino.

Vlom v osebno vozilo smo včeraj obravnavali tudi v Ločici ob Savinji. Tudi v tem primeru je bilo vozilo parkirano pred stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti.

Tatvina denarnice – Celje

V Celju je neznani storilec iz kabine tovornega vozila, medtem, ko je voznik razkladal tovor, ukradel denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti.

Tatvina registrskih tablic – Frankolovo

Na Frankolovem je neznani storilec, z vozila parkiranega pred stanovanjsko hišo, ukradel obe registrski tablici.

Javni red in mir

V večernih urah so policisti v Žalcu obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršil ga je 42-letnik, ki je bil pod vplivom alkohola. Moškega smo pridržali do streznitve.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
138 queries in 0,813 seconds.