Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 2. 4. 2020 (drzna tatvina, pred blokom žalil stanovalce)

02. 04. 2020 09:04

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 235 klicev občanov. V 49 primerih je šlo za interventne dogodke.

Kriminaliteta

Tatvina vozila – Vuzenica

V jutranjih urah so bili policisti obveščeni o tatvini kombiniranega vozila znamke Renault Master, ki je bilo parkirano pri skladiščnem prostoru podjetja v Vuzenici. Vozilo so v dopoldanskih urah našli prevrnjeno v jarku v naselju Sv. Danijel. Storilec, ki je vozilo ukradel, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča v jarek in vozilo zapustil. O storilcih zbirajo obvestila.

Tatvina goriva – Lopata

Voznik slovaškega tovornega nas je v jutranjih urah obvestil, da so mu iz rezervoarja tovornega vozila ukradli dobrih 600 litrov goriva.

Vlom – Polzela

Na Polzeli je neznani storilec vlomil v športno dvorano in iz dveh avtomatov z napitki ukradel denar.

Drzna tatvina – Celje

V Celju, pri mestni tržnici, so policisti včeraj okoli pol enajstih dopoldne, obravnavali drzno tatvino. Mlajši moški, visok okoli 160 cm, ki je nosil temno modro jakno s kapuco, je občanki ukradel torbico, ki jo je imela v rokah in pobegnil.

Javni red in mir

V Velenju so včeraj popoldne pridržali 55-letnega kršitelja, ki je pred stanovanjskim blokom vpil, žalil stanovalce in mimoidoče. Zaradi kršitve javnega reda in miru smo mu izdali plačilni nalog.

Prometna varnost

Zaseg vozila

V Velenju so zasegli osebno vozilo voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,660 seconds.